غذاهای سنتی
انواع اشکنه:اشکنه گرجه، اشکنه پیاز، اشکنه شیره، اشکنه آرد، اشکنه گشنیز، ، اشکنه کشک، اشکنه سیروجوز، اشکنه تخم مرغ، اشکنه عدس
انواع نانهای محلی:نان بلوچی، نان پتیرو، نان کفی، نان قرص، تفتون پتیرو، تفتون ترش، کماچ، جوین، گاورسی، قلفی، دوکله، نان روغنی، روغن جوشی، زنجفیلی
انواع غذاهای گیاهی:ته ترم، کوکوسلمه، سماروق، ریواس، کما
انواع آش:آش آردی، آش رشته فرنگی، کاچی، انواع قلور، کلجوش، شوله
انواع فرآورده های لبنی:شیر، ماست، کف، فله، سرشیر، ، پنیر، دوغ، قره قروت، لچ، قروت ماسی، قروت شیرازی، ماست کیسه ای، گرماس ، شیراز، ماست خامه ای، پنیرآبکی، پنیرمعمولی، پنیرخشک، پنیرچرخی، مسکه، روغن زرد، چگمال، قلورشیر